Nyheter

Høstmarked 2023

Collage med bilder av produkter til høstmarkedet

Nå nærmer det seg høstferie, og på fjellet er forberedelsene til årets høstmarked i full gang. Nå har vi fått spikret åpningstidene, og det meste av vareutvalget er på plass.

Lågablues 2023

Om du liker dans, blues og bygdefest så arrangeres Lågablues 2023 i Hvittingfoss Lørdag 12. august.

På dagtid spiller Delivery i området Kiwi/Best fra kl 1430.

Kl 1530 spiller The Chicago band på P-plass mellom bingoen og M&Y (servering)

Konsertområdet som ligger nede ved Lågen har konsertstart kl 1900, og sammen med Delivery spiller også Roosterhouse Gumbo Band. Det vil være salg av mat og drikke på området.

Billetter (200,-) kan kjøpes ved Spar, Kiwi eller ved inngangen.

Alt overskudd fra Lågablues går til Rosa sløyfe aksjonen

Aldersgrense 18 år

Arr. På Facebook

Tur-orientering 2023

Turorientering 2022

Orienteringslaget Tønsberg og omegn har nå rett før pinse vært ute i terrenget og etablert årets tur-orienteringsposter på Skrim. Blå løype, den enkleste, går i terrenget på Hagaåsen. Lenger innover i området vårt kan du plukke poster med litt større vanskelighetsgrad.
Tilbudet byr på rikelig med turopplevelser, motivasjon og læring og vil henge ute hele sommeren. Kanskje invitere til fredelig kappestrid med hyttenaboen om å finne flest poster iår?;)

Naturlekeplassen på Skrim – vi bygger videre!

Bygging av naturlekeplass

Noter datoen 10. juni og bli med på en morsom happening på Skrim!

I 2022 etablerte vi en naturlekeplass nedenfor hovedparkeringen på Skrim. En dags jobbing av en ivrig gjeng resulterte i sju morsomme lekeapparater!
Etter all positiv respons gjennom sesongen bestemte vi oss for å utvikle plassen videre i år. Tor Egil Bagøien, instruktøren fra Friluftsakademiet, kommer tilbake og vil lose oss gjennom bygging av nye lekeapparater – fortsatt konstruert av materialer fra naturen omkring oss.

Anleggsarbeide ved Ivarsbu

Ivarsbu sommer

Kongsberg energiselskap skal rehabilitere damanleggene på Store Stølevann i sommer. Dette medfører avsperrede anleggsområder og delvis stenging av Ivarsbu i perioden 1. juni til 10. november. Les mer på LOT`s hjemmesider

Fotokurs for mobiltelefon

Kurset er desverre avlyst på grunn av manglende oppslutning.

Ta bedre bilder med din mobiltelefon!kursdato

Vi tar flere bilder enn noensinne, og vi har med oss kamera i form av mobiltelefonen omtrent hele tiden. Likevel ser det ikke ut til at kvaliteten på bildene våre har blitt noe bedre. Dette kurset har som mål å endre på dette, nemlig å få bedre bilder ut av mobilkameraet.

Skrimkiosken påsken 2023

Påskebutikk i Skrimkiosken

Skrimkiosken åpner nok en gang dørene til en opplevelsesrik påskebutikk! Kiosken er drevet av et ønske om å glede, samt å utvikle seg videre. Det grunnleggende prinsippet er fortsatt at varene som tilbys skal være smakfulle og seriøse nisjeprodukter fra leverandører i det nære lokalmarkedet.
Skrimkiosken ønsker å tilby en bugnende butikk, full av nyttige, vidunderlige og spiselige produkter. I utvalget finner du varer som kan brukes til kos, på tur eller på hytta, og felles for dem alle er høy kvalitet.

skrimfoot