Aktiviteter

Aktiviteter

Aktiviteter på Skrim
Skrim er en lekegrind for aktive mennesker.

Skrim byr på flotte turopplevelser både sommer og vinter. Sommerstid er det idylliske badevann, gode fiskemuligheter og mye bær og sopp å finne. Turistforeningen har merket stier både i nærområdene til hyttene og mot Skrimfjella, Støle og Vindoren Vinterstid tilbyr Skrim et omfattende løypenett. Mer enn 60 km  løyper kjøres med 2-spors løypemaskin eller snøscooter. Turløypene både sommer og vinter er en del av det regionale løypenettet som forbinder Vestfold med Hardangervidda.
De viktigste turområdene ligger innenfor Skrim-Sauherrad naturreservat, som ble vernet i 2009 og som sikrer friluftsinteressene for all fremtid.

Vi har også forsøkt å samle sammen små og store arrangementer som kan være aktuelle for deg som har hytte på Skrim, eller kan tenke deg det. Vi har delt opp arrangementene i Vinteropplevelser, Kulturopplevelser, Handel og folkeliv og Sommeropplevelser.

Vi har helt sikkert ikke fått med oss alt, så om du mener det er noe vi burde ha med her så send gjerne inn forslag til dette til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 En vinterdag på Skrim

Vi har laget en liten video som illustrerer hvordan en vinterdag på Skrim kan arte seg.

Vær og fjellvett

Vis respekt og ta hensyn til vær og føreforhold. På Skrim befinner du deg i et fjellområde, og man gjør lurt i å ta de nødvendige forhåndsregler for å ferdes i fjellterreng. Man kommer langt med litt sunt folkevett, eller fjellvettreglene om man vil. Været kan nemlig skifte fort i fjellet. Når det er sagt så er det vel fint lite som kan måle seg med fjellopplevelser i skikkelig godvær, sommer som vinter.

skrimfoot