Sykkel

Sykling på Skrim

Symboler sykling Skrim

Sykkelmulighetene på Skrim og i nærliggende områder er mange og varierte. Det finnes turer som passer for både turglade hyttefolk og ihuga mosjonister, og vi i redaksjonen har gjennomført et omfattende arbeide for å kartlegge og publisere sykkelmulighetene med utgangspunkt fra Skrim. Resultatene kan du se i form av turforslag for sykling på Landevei og sykling på Grusveier. I arbeidet har vi kategorisert turene for å gjøre det enklere å finne en tur som passer for deg. Hvordan du skal forstå kategoriseringen av turene kan du lese mer om her. Vi har også produsert et eget kart som viser mulighetene for sykling på grus med utgangspunkt på Skrim. Hensikten med kartet er ikke at du skal navigere etter det, men som inspirasjon for å planlegge turer. Kartet laster du ned HER.

vismeggrus

vismeglandevei

Vi håper dette vil bidra til å gjøre syklingen i distriktet enklere å oppdage, for når sant skal sies så er mulighetene mange og kvaliteten på syklingen fabelaktig! Vår oppfordring til deg er å teste mulighetene og samtidig oppdage nye sider ved området.

sykkel

Din tur?
Vi tror at den eventyrlystne kan finne mange flere muligheter i terrenget på Skrim. Om du finner en fin tur du vil anbefale, ta gjerne kontakt med oss på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

landeveissykling
Landeveissykling

Lågendalen er et eldorado for sykling på landeveien, særlig de mange sideveiene byr på lite trafikk og mange forskjellige muligheter. Spesielt for de som foretrekker småkupert terreng byr dalen på mange flotte turmuligheter, og det er mulig å sykle fra Kongsberg, via Heistadmoen og helt ned til Larvik omtrent utelukkende på mindre traffikerte sideveier.

Interessert i sykkelturer med utgangspunkt fra Skrim, les mer her.

promo webshop lrg

Vær og fjellvett

Vis respekt og ta hensyn til vær og føreforhold. På Skrim befinner du deg i et fjellområde, og man gjør lurt i å ta de nødvendige forhåndsregler for å ferdes i fjellterreng. Man kommer langt med litt sunt folkevett, eller fjellvettreglene om man vil. Været kan nemlig skifte fort i fjellet. Når det er sagt så er det vel fint lite som kan måle seg med fjellopplevelser i skikkelig godvær, sommer som vinter.

skrimfoot