Skrim vann og avløp

Skrim Vann og avløpsselskap AS

SVA
Skrim Vann og Avløpsselskap (SVA) ble etablert i 2007, som ledd i å utvikle hytteområdet på Skrim. SVA er organisert som et aksjeselskap og eies av grunneiere og hytteeiere i fellesskap.
Formålet med selskapet er utvikling, utbygging og drift av anlegg som tilbyr avløpsløsninger til hytteområdet. Anlegget består av et renseanlegg med tilhørende ledningsnett for avløpsvann.
Hytteeiere som ønsker tilknytning til avløpsnettet kan ta kontakt med grunneier eller med SVA v/ daglig leder Sigurd Ole Ruud (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)
For videre informasjon om virksomheten i Skrim Vann og Avløpsselskap, må man logge inn. Benytt skjemaet nederst på siden og tilsendt brukernavn og passord.
Brukernavn og passord fås ved henvendelse til styret i SVA v/Sigurd Ole Ruud (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

Innkalling til generalforsamling i SVA 2024

Generalforsamling i SVA 2024

Her finner dere sakspapirer og protokoll til GF som blir avholdt på Skrim Sportskapell  tirsdag 26. mars kl 11.00.

Dokumenter til generalforsamling (PDF) finner dere her etter hvert som de blir ferdige:

"Dersom du ikke har anledning til å møte, kan du gi fullmakt ved at fullmaktskjemaet fylles ut og retureres til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. "


Vakttelefon ved problemer

Det er to vakttelefoner.
Har hytteeier funnet ut at problemet er knyttet til pumpestasjonen skal man ringe Sulzers vakttelefon.
Mandag-fredag kl 08.00-16.00: Telefon nr 47 71 31 55
Mandag - fredag 16.00-22.00: Telefon nr 90 27 39 35
Lørdag-søndag og helgedager: Telefon nr 90 27 39 35
Normalt vil Sulzer fakturere hytteeier for et slikt besøk. Det kan være lurt å spørre om pris og vurdere om at oppdraget kan utføres sammen med andre oppdrag på Skrim.

Dersom pumpestasjonen virker som den skal, men ikke tømmer seg, så skal man ringe SVA sin vakttelefon. 
Telefon nr. 94 16 01 15. Merk at dette telefonnummeret viderekobles til medlemmene av vaktlaget. Det betyr at det ikke lar seg gjøre å sende meldinger til dette nummeret.  Det er kun mulig å få svar dersom man ringer.
SVA vil fakturere hytteeiere for utrykning som viser seg å være knyttet til feil på pumpestasjon eller privat stikkledning

Innlogging

skrimfoot