Nyheter

Høst på Skrim

Høst på Skrim er et mangfold av opplevelser der naturen, sprakende fargerik under en høy himmel, står i sentrum. Kjente og nye stier å gå. Avkobling, oppladning, lek og moro.

De to høstferieukene var det ekstra livlig på fjellet, med høstmarked i Skrimkiosken, spikkekurs og lekeaktivitet på Naturlekeplassen og tur-orientering i løypene utlagt av OTO som viktige ingredienser.

Takk til alle positive og entusiastiske Skrim-ere som kom innom Skrimkiosken i de to høstferieukene! Gamle travere i alle aldre og nyfikne nye – hyggelig stemning førte dere med dere og vi takker hjerteligst for det.

Rundt bålpanna gikk praten jevnt i små og større grupper, og varene på høstmarkedet ble grundig satt pris på. God stemning, altså!
Vi har for lengst sett at Skrimkiosken er et attraktivt turmål og møtested. Det er fantastisk hyggelig!

Tusen takk til alle våre seriøse, hardtarbeidende leverandører av varer til høstmarkedet. Vi er stolte av dere og skattene vi henter i nærområdet og distriktet ellers:

Pelssauskinn og markens grøde fra Landemoen Gård, epler fra Skolem på Foss Gård , økologiske grønnsaker og poteter fra Grønvoldveien Grønt, honning fra Lågendalshonning, hjortekarbonader og pølser fra Wåla Hjort, egg fra Asmyhr Gård, bjørkeved fra Wetterstad, knekkebrød og mintknekk fra Elins Drøm, godteri fra Bøler Sukkerkokeri, spælsauskinn fra Lørdal Gård, Skrimbrød fra Granstad Gård, håndverksprodukter fra de utrolig flinke damene Anne Gro, Liv Merete, Britt og Britt Irene, og diverse foredlede produkter fra iLåven.

Spikkekurset på Naturlekeplassen lørdag midt i høstferien ble akkurat så fint som det skulle. Instruktør Audun Refsahl ledet ei ivrig gruppe påmeldte deltakere fra 5 til 50 år gjennom sikkerhetsregler og god spikkeskikk og lærte bort teknikker og ideer. Stemningen var god rundt ildstedene og de ivrige spikkerne virket veldig fornøyde med dagen.

Høstferien ble avslutningen av tur-o-sesongen og mange benyttet anledningen til å finne poster. Orienteringslaget Tønsberg og omegn gjør en kjempejobb med dette tilbudet til Skrim-folket og fortjener stor takk! Vi håper å ses igjen i 2024.

Høsten var herlig, nå kan vinteren komme!

Galleri med høstminner fra denne høsten:

 

skrimfoot