Skrimveien SA

skrimveien img

Skrimveien er et veilag som ble etablert som et andelslag i 1958 for å opparbeide og drifte adkomstvei til utfarts- og hytteområdet på Skrim. Dette er hovedinnfartsåren til fjell- og turområdet Skrim og til Skrim-Sauheradfjella naturreservat. Skrimveien tar av fra Surliveien og går opp til hovedparkeringsplassen på Skrim S Omholtfjell.
Veilagets formål er å drifte Skrimveien direkte eller indirekte til det beste for medlemmene og brukerne av veien.
(Medlemmer er de interessenter som har godtatt bestemmelsene i vedtektene og betalt det til en hver tid gjeldende andelsinnskudd.  Medlemskap følger den eiendom som medlemmet er eier eller fester av ved innmeldelsen.)

Viktig informasjon vedrørende asfaltering av Skrimveien finner du HER.

Veilagets kontaktperson: Styrets leder, Vidar Rui
Telefon: 91376649
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Last ned Innkalling til årsmøte, Årsberetning og regnskap (PDF) for 2021-2022.

For å logge inn på brukersidene til Skrimveien må medlemmer og eiere benytte tilsendt brukernavn og passord i skjemaet under:

Turmuligheter:

Hos oss vil du finne et rikt utvalg av turmuligheter i urørt natur, sommer som vinter. Vi tror at 100% autentiske møter med natur og dyreliv er opphavet til de rikeste opplevelsene, og setter de største sporene. Det er opp til den enkelte å nyte naturen slik den er, noe som er opphavet til vår enkle oppsummerende setning: What you see is what you get.

Fasiliteter:

Våre fremste fasiliteter er flott turterreng, vakker natur og naturens stillhet og ro eller perfekt avkobling om du vil. Hos oss finner du hverken heisanlegg, leilighetskomplekser eller dagligvarebutikk med kjøpesenter og shoppingmuligheter. Vi tror at andre destinasjoner ivaretar dette behovet for de som ønsker det.

Finn veien på Skrim

skrimfoot