Nyheter

Mildt og vakkert

 TAB5122
Høsten er fortsatt fin på Skrim. Best å være forberedt på nye føreforhold i følge kalenderen, men foreløpig er det fritt fram for turer til fots og "uten om og men" i det høstfargede og lettgåtte terrenget. Himmelen er høy og luften klar og frisk. Opplevelser i nærfjellet Skrim ligger bare en liten biltur unna for veldig mange. I en tid der vi er opptatt av miljø og ressurser, er det godt å kunne ha kort vei til friluftsopplevelsene.
Har du ikke prøvd Skrim før, er det kanskje akkurat nå du skal gjøre noe med det? Klikk deg innom her, så finner du lett veien. Enten du kommer via Skrim S eller Skrim N, har du rikelige muligheter for aktiviteter foran deg. Kanskje er det greit med en rekognoseringstur nå, for å ta skiterrenget nærmere i øyesyn - eller for å planlegge opplevelser for neste barmarkssesong mens vinteren kommer og går sin gang.
Også for den som er velkjent på Skrim kan det være verdt å tenke gjennom alle mulighetene en gang i mellom. Kanskje legge turen innom en annen del av landskapet enn den vandte - på sti eller vei.
Det er fint å kunne nyte Skrimnaturen og det området har å by på. Der gode opplevelser er kortreiste.

God Skrim-helg!
 

skrimfoot